CHP, Aydın'daki KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'ndaki asansör kazasıyla ilgili açıklama yaptı - Son Dakika
Politika

CHP, Aydın'daki KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'ndaki asansör kazasıyla ilgili açıklama yaptı

CHP, Aydın\'daki KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu\'ndaki asansör kazasıyla ilgili açıklama yaptı

CHP, Aydın'daki KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen ve bir öğrencinin yaşamını yitirmesine neden olan asansör kazasına ilişkin açıklama yaptı. CHP, olayın tüm yönleriyle araştırılması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi için girişimlerde bulunacaklarını duyurdu.

26.10.2023 17:47

CHP, Aydın'daki KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen ve bir öğrencinin yaşamını yitirmesine neden olan asansör kazasına ilişkin, "Öncelikle hayatını kaybeden Zeren Ertaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. CHP olarak, yaşanan bu elim olayın tüm yönleriyle araştırılması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi için gerekli girişimlerde bulunacağımızı kamuoyuna duyururuz" açıklamasını yaptı.

CHP, resmi Twitter (X) hesabından Aydın'daki KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen asansör kazası ile ilgili açıklama yaptı. CHP'den yapılan açıklama şöyle:

"Aydın'da meydana gelen ve bir öğrencimizin hayatını kaybettiği, 15 öğrencimizin ise mağdur olduğu KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdundaki asansör kazası hepimizi derinden sarsmıştır. Öncelikle hayatını kaybeden Zeren Ertaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

CHP olarak, yaşanan bu elim olayın tüm yönleriyle araştırılması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi için gerekli girişimlerde bulunacağımızı kamuoyuna duyururuz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP, Aydın'daki KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'ndaki asansör kazasıyla ilgili açıklama yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement