CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Levent Bozat İstifa Etti - Son Dakika
Politika

CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Levent Bozat İstifa Etti

CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Levent Bozat İstifa Etti

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP’den Belediye Meclis Adayı olan Levent Bozat, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

28.05.2014 16:58

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP'den Belediye Meclis Adayı olan Levent Bozat, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP'nin Merkez İlçe eski Başkan Yardımcısı, il delegesi olan ve son olarak da, yerel seçimlerde kontenjandan Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Levent Bozat partisinden istifa etti. Levent Bozat, CHP'nin demokrasi anlayışının kendi demokrasi anlayışına ters düştüğünü belirterek, özellikle yerel seçimlerde il ve ilçelerde belediye başkan adayı, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclisi adaylarının antidemokratik yöntemlerle, birkaç kişinin inisiyatifine bırakılarak belirlendiğini kaydetti.

Levent Bozat, açıklamasında, " Aydın, liberal, toplumsal duyarlılığı olan, eğitim seviyesi yüksek, kişilerin dikkate alınmaması, kadın ve gençlik kotalarının uygulanmaması, şehirli, köylü, aşiretçilik, bölgecilik, mezhepçilik gibi kriterlerle belirlenen toplumda karşılık bulamayan tercihlerle girilen seçimlerden alınan sonuçlar ortadadır. Bu yanlışları yapanların başarısızlıklarını 'başarı' olarak insanlara empoze etmeye çalışması ve özeleştiri vermemesi demokrasi anlayışıma ters düşmektedir Bu nedenlerden dolayı CHP üyeliğinden istifa ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Levent Bozat İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement