CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatura Kriziyle Gündeme Gelen Elif Doğan Türkmen'in Divan... - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatura Kriziyle Gündeme Gelen Elif Doğan Türkmen'in Divan...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatura Kriziyle Gündeme Gelen Elif Doğan Türkmen\'in Divan...

IHAAW120006-SIY/03-02-2017 - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fatura kriziyle gündeme gelen Elif Doğan Türkmen’in divan üyeliğinden istifasını istedi.

03.02.2017 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IHAAW120006-SIY/03-02-2017

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fatura kriziyle gündeme gelen Elif Doğan Türkmen'in divan üyeliğinden istifasını istedi. 03.02.2017 12: 00: 06 TSI

NNNN - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatura Kriziyle Gündeme Gelen Elif Doğan Türkmen'in Divan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır
    13:30 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak devletin ilgili kurumları ile koordineli ve eş güdümlü olarak komşular ve müttefiklerle iyi niyet çerçevesinde küresel güvenlik, barış ve huzurun tesisine yönelik çabalarını artan bir gayretle sürdüreceklerini belirtti. Türkiye'nin stratejik yaklaşımıyla uluslararası güvenlik, barış ve istikrara önemli katkılar sağladığını vurgulayan Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çevredeki kritik gelişmelere profesyonel, teknik ve kontrollü bir duruş sergileyerek sorunların kalıcı çözümüne yönelik adımlar attığını ifade etti.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.

  • Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:11 Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Afganistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalanırken, bir nakliyeci şüpheli ise gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 1 araç, 13 can yeleği, 33 bin TL ve 200 dolar ele geçirildi. Yakalanan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.


Advertisement