CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ereğli'de - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ereğli'de

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ereğli\'de

i Milliye yeniden Büyük Türkiye diyeceklerini söyledi.

16.03.2014 19:08

i Milliye yeniden Büyük Türkiye diyeceklerini söyledi.

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Konya'nın Ereğli ilçesinde Yunus Emre Meydanı'nda seçim otobüsü üzerinden halka hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başbakan tezahüratlarının yapılması üzerine, CHP Genel Başkanı olarak il yapacağını sözünü verdiği Ereğli'ye başbakan olarak geleceğini söyledi.

"30 MART'TA YENİ TÜRKEYİ'NİN KAPISINI AÇACAĞIZ"

30 Mart'ta Yeni Türkiye'nin kapısını açacaklarını, yeniden Kuvay-i Milliye, yeniden büyük Türkiye diyeceklerini aktaran Kılıçdaroğlu, CHP'nin iktidara gelmesi halinde devleti yönetir mi eleştirileri olduğunu hatırlatarak, "Lafa bak. Devleti kuran parti, devleti niye yönetmesin. Biz devleti kuran partiyiz. CHP iktidara gelirse, yardımları kesecekmiş, niye keselim. Tam tersine yardımları artıracağız. Tam tersine Ereğli'de söylüyorum bütün Türkiye duysun, çiftçiye mazotu 1, 5 lira yapacağım. Her aile için geliri olmayan veya geliri asgari ücretin altında olan her aileye aile sigortası getireceğiz. Kadının banka hesabına her ay asgari ücret kadar para yatıracağız hiçbir aileyi namerde muhtaç etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

"CHP İKTİDARINDA TAŞERON İŞÇİLİK OLMAYACAK"

Adalet ve Kalkınma Partisine oy veren vatandaşlara da seslenen Kılıçdaroğlu, "Hükümeti eleştiriyorum diye sakın üstünüze alınmayın, siz ayrısınız. Sizi ayrı yere koyuyorum. Siz bu ülkenin temel taşısınız. Bu ülkenin saygıdeğer yurttaşlarısınız ve benim başımın üzerinde bütün yurttaşlarımın yeri var. Benim için yandaş yok vatandaş var. Taşeron işçilere değiniyorlar. Benim sözümdür, CHP iktidarında taşeron işçilik olmayacak. CHP iktidarında herkes örgütten yana olacak, herkes sendikalı olacak, huzur içinde yaşayacak, iş güvencesi olacak herkesin" dedi.

Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı'ya destek isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, tarih yazacaklarından emin olduğunu vurgulayarak, Konya'da kapatılan 168 belediyenin CHP iktidarında yeniden açılacağını sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ereğli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement