CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Nikah Şahitliği Yaptı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Nikah Şahitliği Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kızının nikah şahitliğini yaptı.

13.09.2013 22:53

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kızının nikah şahitliğini yaptı. Nikahın ardından Kılıçdaroğlu "Şu kadar çocuk yapın demeyeceğim" derken, genç çift mutluluklarının ömür boyu sürmesi için beyaz güvercinler uçurdu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kızı Gülnazar Genç, iş adamı Ali Aydoğan ile Sarıyer Korupark'ta düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Nikah törenine CHP milletvekilleri ve iki ailenin yakınlarının da yer aldığı çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikahını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıydı. Nikah töreninde çiftin şahitliğini ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet eski Bakanı Önay Alpago, Ömer Karaman, Fethi Önok ve Gündüz Gündoğan yaptı.

Nikah töreninin ardından konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Ben nikahlar kıyarken hiç heyecanlanmıyordum ama çok mutlu oluyordum. Ama bugün bir baba olarak ayrı bir heyecan içerisindeyim. Biraz burukluk var ama o burukluk daha büyük bir sevince yol açacaktır" dedi.

Genç çifte mutluluklar dileyen Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Onlara şu kadar çocuk yapın demeyeceğim. Arzu ettikleri kadar yapacaklar. Çocuklarınızın Atatürkçü, laik, sosyal, çağdaş olmalarını istiyorum" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmanın ardından nikah cüzdanını gelin Gülnazar Genç'e verirken, genç çift mutluluklarının ömür boyu sürmesi için beyaz güvercinler uçurdu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement