CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi ve YDK Üyeleriyle Anıtkabir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi ve YDK Üyeleriyle Anıtkabir'i Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi ve YDK Üyeleriyle Anıtkabir\'i Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ardından Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'nün huzuruna çıktıklarını belirtti.

11.11.2023 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "38'inci Olağan Kurultayımızda seçilen Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerimizle birlikte Anıtkabir'de ilk ve ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 2'nci Genel Başkanımız İsmet İnönü'nün huzuruna çıktık" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ardından Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel'in ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bu akşam yaptığı paylaşım şöyle:

"38'inci Olağan Kurultayımızda seçilen Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerimizle birlikte Anıtkabir'de ilk ve ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 2'nci Genel Başkanımız İsmet İnönü'nün huzuruna çıktık."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi ve YDK Üyeleriyle Anıtkabir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement