CHP'li İnce, İstanbul Adaylığı İçin Sandık İsteğini Yineledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP'li İnce, İstanbul Adaylığı İçin Sandık İsteğini Yineledi

15.12.2018 17:34

CHP'li Muharrem İnce, Orhangazi ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

CHP'li Muharrem İnce, Orhangazi ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Alanı'ndan Hürriyet Mahallesi'ne kadar yürüyen İnce, vatandaşlarla selamlaştı isteyenlerle fotoğraf çektirdi.

Bir kahvehanede vatandaşlara seslenen İnce, seçimin ciddi bir iş olduğunu, ucunu bırakmaya gelmeyeceğini söyledi.

"Seçim, son ana kadar, hatta sandıkların başında da ikna, iddia işidir." diyen İnce, son dakikaya kadar insanlara anlatmak gerekir" dedi.

İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkinde, şunları kaydetti:

"CHP, örgütüne, üyelerine güvenmelidir. İstanbul'da 259 bin üyemiz var. Bu kadar kişi yanlış yapamaz. Ben hep söyledim, 'Sandık konulsun. Bu sandıktan kim çıkarsa adayımız o olsun'. Ben bu lafımın arkasındayım. Genel merkez yöneticileri, kamuoyunda araştırmalar yapıyor. Onların iyi niyetine güvenmek zorundayız. Partiyi yönetenler, partinin tapusunu almaz. İki yıllığına yönetme yetkisini alır. Bunun sonra hesabı da var tabii. Yönetenler hesap da verecek. Ben maraza çıkartmamaya çalışıyorum. Hiç sesimi çıkarmıyorum farkındaysanız. Gördüğüm bir sürü yanlışlık var ama sesimi çıkarmıyorum. 31 Mart'a kadar maraza çıkarma zamanı değil, çalışma zamanı."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'li İnce, İstanbul Adaylığı İçin Sandık İsteğini Yineledi - Son Dakika


Advertisement