CHP'li Oksal: "Kürşad Tüzmen ile Çok İş Yapacağız" - Son Dakika
Politika

CHP'li Oksal: "Kürşad Tüzmen ile Çok İş Yapacağız"

CHP\'li Oksal: "Kürşad Tüzmen ile Çok İş Yapacağız"

CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Devlet Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen'i Yaptığı Hizmetlerden Dolayı Överken, "Tüzmen'le Tarsus İçin Çok İş Yapacağımıza İnanıyorum" Dedi.

22.08.2007 14:38

CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Devlet Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen'i yaptığı hizmetlerden dolayı överken, "Tüzmen'le Tarsus için çok iş yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Tarsus'a aşık olduğunu belirterek, "Tarsus'u çok seviyorum, onun için buraya katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Tarsus'un gelişmesi için bütün gayret ve çabamı göstereceğim. Bölge milletvekillerimiz özellikle Kürşad Tüzmen ile ilişkilerimiz çok iyi. Ömer İnan ve Akif Akkuş ile de sürekli görüşüyoruz. Onlarla da aramız iyi. Bunu parti farkı gözetmeksizin hep birlikte Tarsus'a hizmet edeceğimizi belirtmek için

söylüyorum" diye konuştu.

Oksal, Sahil Bandı ve Organik Sera Projesi'nin hayata geçirilmesi için gerekli çabayı göstereceğini anlatarak, bölgenin kurtuluşunun da bu iki projeyle gerçekleşeceğini vurguladı.

(EY-AB-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Oksal: 'Kürşad Tüzmen ile Çok İş Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement