CHP'li Vekilden Ak Partili Vekile Biber Gazı Sitemi - Son Dakika
Politika

CHP'li Vekilden Ak Partili Vekile Biber Gazı Sitemi

CHP\'li Vekilden Ak Partili Vekile Biber Gazı Sitemi

Akkuyu Nükleer Deniz Yapıları’nı protesto eden nükleer karşıtlarına müdahale sonrası CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ile AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

15.04.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akkuyu Nükleer Deniz Yapıları'nı protesto eden nükleer karşıtlarına müdahale sonrası CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ile AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun arasında ilginç bir diyalog yaşandı. CHP'li Atıcı, müdahalenin ardından Uzun'a sitem ederek, "Ahmet sen bana biber gazı sıktırdın" demesi ilginç anlar yaşanmasına neden oldu.

Akkuyu'da temel atma töreninin ardından aralarında CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın da bulunduğu nükleer karşıtları, nükleer santralin kurulacağı alanın giriş kapısında set oluşturarak kimsenin içeriden dışarı çıkmasına izin vermedi. Yarım saat kapıya tekme ve yumruk atan grup sloganlar atarak eylemi sürdürdü. Sonra jandarma aracından grubun dağılması yönünde uyarı yapıldı. Bu arada, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Nebi Bozkurt, eylemciler ile görüşerek dağılmalarını istedi. Ancak eylemciler dağılmamakta ısrar edince TOMA'lar ile tazyikli su sıkılarak müdahale edildi. Müdahalenin ardından tansiyon iyice yükselirken, CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı ile AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Müdahaleden dolayı Uzun'a tepki gösteren Atıcı, "Beni içeri almadılar. Ahmet sen bana biber gazı sıktırdın burada' demesi ilginç anlara neden oldu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Vekilden Ak Partili Vekile Biber Gazı Sitemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement