Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Artık Avrupa Birliği, Kendisiyle İşbirliği Yapmak İsteyenler İçin Hukukun,... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Artık Avrupa Birliği, Kendisiyle İşbirliği Yapmak İsteyenler İçin Hukukun,...

14.03.2017 14:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Artık Avrupa Birliği, kendisiyle işbirliği yapmak isteyenler için hukukun, insan haklarının, özgürlüklerin sembolü olmaktan da çıkmıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Artık Avrupa Birliği, kendisiyle işbirliği yapmak isteyenler için hukukun, insan haklarının, özgürlüklerin sembolü olmaktan da çıkmıştır. Avrupa, haydut devletlerin insafına terk edilemeyecek kadar önemli bir kıtadır. Bunun için tüm dünyayı, Avrupa'daki endişe verici gelişmeler karşısında daha duyarlı olmaya, kararlı bir duruş sergilemeye davet ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Artık Avrupa Birliği, Kendisiyle İşbirliği Yapmak İsteyenler İçin Hukukun,... - Son Dakika


Advertisement