Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı: Karanlık zihniyetin hortlatılmasına izin vermeyeceğiz - Son Dakika
Politika

Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı: Karanlık zihniyetin hortlatılmasına izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat 'postmodern darbesi'nin 27'nci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Milletimiz 28 Şubat'ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine, iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmamıştır, unutmayacaktır. Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz.

28.02.2024 14:19  Güncelleme: 14:44

28 Şubat 1997'deki Milli Güvenlik Kurulu toplantısındaki kararların ardından başlayan ve "postmodern darbe" olarak nitelenen sürecin 27'nci yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZ DARBECİLERİ VE ONLARA DESTEK VERENLERİ UNUTMAYACAK"

Erdoğan paylaşımında darbecilerin hiçbir zaman unutulmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Milletimiz 28 Şubat'ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine, iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmamıştır, unutmayacaktır. Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimsenin 28 Şubat'ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz
Erdoğan\'dan 28 Şubat mesajı: Karanlık zihniyetin hortlatılmasına izin vermeyeceğiz

Son Dakika Politika Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı: Karanlık zihniyetin hortlatılmasına izin vermeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Burak Aslantaş: Sanki durum şimdilerde farklı ??????komedi yönetim şekli ile ilerliyoruz bakalım nereye kadar gideriz 23 3 Yanıtla
  • Osman Keçeci: Yahu ortalıkta dolaşan hayalet 25 yıldır nereden hortladı? 16 3 Yanıtla

Advertisement