Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ortadoğu Stratejik Düşünce Kuruluşları temsilcilerini kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Stratejik Düşünce Enstitüsü (SDE) işbirliği ile "Ortadoğu Düşünce Kuruluşları Buluşması" için gelen 22 ülkeden 33 temsilciyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Kabule Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Berat Albayrak, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül ile Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı Birol Akgün de katıldı.
Basına kapalı gerçekleşen kabul 1 saat sürdü. - ANKARA
Son Dakika › Politika › Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ortadoğu Stratejik Düşünce Kuruluşları Temsilcilerini Kabul Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?