Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rabia İşaretini Hala Bilmeyenler, Öğrenemeyenler Var. Her Siyasi Hareketin... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rabia İşaretini Hala Bilmeyenler, Öğrenemeyenler Var. Her Siyasi Hareketin...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rabia işaretini hala bilmeyenler, öğrenemeyenler var. Her siyasi hareketin bir işareti var. Bu bizim işaretimiz. Herhalde Mahir bey bunu yazılı olarak göndereceksiniz" -"Rabia işaretini hala bilmeyenler, öğrenemeyenler var. Her siyasi hareketin bir işareti var.

13.09.2017 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rabia işaretini hala bilmeyenler, öğrenemeyenler var. Her siyasi hareketin bir işareti var. Bu bizim işaretimiz. Herhalde Mahir bey bunu yazılı olarak göndereceksiniz"

-"Rabia işaretini hala bilmeyenler, öğrenemeyenler var. Her siyasi hareketin bir işareti var. Bu bizim işaretimiz. Herhalde Mahir bey bunu yazılı olarak göndereceksiniz"

-"Siz bir gün başka konuşacaksınız bir gün başka konuşacaksınız. Siz gökkuşağı gibisiniz. Renkten renge giriyorsunuz"

-"Bu milletin evlatlarını şehit edenleri savunanlar bu milletin oyunu alamazlar. Benim Mehmetçiğimi şehit edenleri yok etmek bizim görevimiz değil öyle mi? Sonra da neymiş 4 yılda terörü bitirecekmiş. Sen kimsin ya. Sen SSK Genel Müdürü'yle neyi nasıl bitirdiğini gösterdin zaten"

-"Şurada bir S400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler ya. Ne olacaktı, sizi mi bekleyeceğiz? Biz de tedbirlerimizi alıyoruz ve alacağız"

-"Şahsımın heykel veya benzer görsellerini yapmışlar. Tabii bunu duyunca ben çok çok üzüldüm. Değerli arkadaşlar, bir defa bu bizim değerlerimize terstir"

-"Ben ne heykelimin dikilmesini istiyorum, ne masklar yapılmasını istiyorum, ne bu tür görseller yapılmasını istiyorum. Bizim belediyelerimiz, bir defa bunları kaldırttık. Bundan sonra lütfen bu yanlışlara tevessül etmesinler. Heykel değil hizmete yönelik eserler diksinler"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rabia İşaretini Hala Bilmeyenler, Öğrenemeyenler Var. Her Siyasi Hareketin...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Rabia İşaretini Hala Bilmeyenler, Öğrenemeyenler Var. Her Siyasi Hareketin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement