Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy ile bir araya geldi. Gül, Rompuy onuruna çalışma yemeği verdi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Rompuy'u Çankaya Köşkü'ne gelişinde Büyük Şeref Kapısı'nda karşıladı. Karşılama törenin ardından Gül, Rompuy ve beraberindeki heyeti kabul etti. Görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Gül, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Rompuy onuruna Çankaya Köşkü'nde çalışma yemeği verdi.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen yemeğe, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katıldı. - ANKARA
Son Dakika › Politika › Cumhurbaşkanı Gül, Rompuy'u Kabul Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.