Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: " Suriye'nin kuzeyinde, sınırlarımızda bir terör devletinin kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz"
"Bir taraftan NATO'da beraber olacağız öbür taraftan terör örgütleriyle beraber hareket edeceğiz. Bu nasıl iştir? O zaman bu NATO'nun tekrar gözden geçirilmesi gerekir"
"Suriye'den Türkiye'ye yönelik her terör saldırısına kendi topraklarında müdahale edeceğiz. Türkiye'ye saldıran yılanların başlarını kendi inlerinde ezmeye devam edeceğiz"
"Suriye'de seçtiğiniz terör örgütü ile nasıl bir geleceğiniz olur bilmiyorum ama bizimle bir geleceğiniz olmayacağını bilmelisiniz. Aynı şekilde ülkemizde darbe girişiminde bulunan bir terör elebaşını ülkenizde barındırmak suretiyle Türkiye'nin gönlünde derin yaralar açıyorsunuz"
İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu.
Son Dakika › Politika › Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Suriye'nin Kuzeyinde, Sınırlarımızda Bir Terör Devletinin... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?