Kılıçdaroğlu: Oktay Ekinci'ye Rahmet Diliyorum - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu: Oktay Ekinci'ye Rahmet Diliyorum

Kılıçdaroğlu: Oktay Ekinci\'ye Rahmet Diliyorum

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesi yazarı Oktay Ekinci'nin ölümüyle çevre, doğa, kentler ve barışın öksüz kaldığını söyledi.

16.10.2013 14:23  Güncelleme: 14:27

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesi yazarı ve yüksek mimar Oktay Ekinci'nin  ölümüyle çevre, doğa, kentler ve barışın öksüz kaldığını ifade etti.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, yayımladığı başsağlığı mesajında, Ekinci'nin Mimarlar Odası Başkanlığı yaptığını, Abdi İpekçi Barış ve Dostluk Ödülü sahibi olduğunu hatırlattı.

"Kuşkusuz her ölüm erken ölümdür ama Oktay Ekinci'nin ölümü de çok daha erken ölümdür" ifadesini kullanan Kılıçdardoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Yeri doldurulamayacak sayılı insanlardan biri olan Ekinci'nin ölümüyle çevre, doğa, kentler ve barış öksüz kaldı. Ekinci ailesine, mimar arkadaşlarına, çevre ve doğa dostlarına, kentlerin beton yığınına dönüşmesine karşı çıkan ve tarihi kimliklerinin yanısıra doğal güzellikleriyle yaşamasını isteyenlere, barış severlere ve medya dünyasına başsağlığı, ölümünden büyük üzüntü duyduğum Oktay Ekinci'ye de rahmet diliyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu: Oktay Ekinci'ye Rahmet Diliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement