Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Vatandaşların Sorunlarıyla Birebir İlgileniyor - Son Dakika
Politika

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Vatandaşların Sorunlarıyla Birebir İlgileniyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Vatandaşların Sorunlarıyla Birebir İlgileniyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her mahallede esnaf ve vatandaşlarla birebir temas kurarak, sorunların çözülmesi için ekiplere gerekli talimatları veriyor. Başkan Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı ve mahalle muhtarıyla birlikte vatandaşların taleplerini dinliyor ve gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşların derdiyle dertleniyor.

03.10.2023 12:10

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşlarımızın derdiyle dertlendik. Çünkü 'Her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir' anlayışını benimsedik" dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her mahallede esnaf ve vatandaşlarla birebir temas kurarak, sorunların çözülmesi için ekiplere gerekli talimatları veriyor. Darıca'ya bağlı 14 mahallede sokak sokak gezerek ev ev ziyaretlerde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve mahalle muhtarıyla vatandaşların taleplerini dinledi.

Her vatandaşın sorunuyla yakından ilgilendiğini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri vatandaşlarımızla aramızdaki gönül bağını hiçbir zaman koparmamaya özen gösterdik. Gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşlarımızın derdiyle dertlendik. Çünkü 'Her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir' anlayışını benimsedik" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Vatandaşların Sorunlarıyla Birebir İlgileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement