AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden canlı yayında, takipçilerinin sorularını yanıtlayacak.
Başbakan Davutoğlu, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, canlı yayının, bugün saat 21.00'de Gezegen Mehmet'in moderatörlüğünde gerçekleştirileceğini bildirdi.
İlk kez bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayacak olan Davutoğlu, açıklamasında, "Bugüne kadar hep saygı değer gazetecilerin sorularına muhatap oldum, şimdi çok sevgili gençlerimizin sorularını duymak, onları cevaplandırmak istiyorum. Sizin sorularınızı bekliyorum gençler" ifadesini kullandı.
Yayını takip etmek için gerekli bağlantıya, Ahmet Davutoğlu'nun Facebook hesabından ulaşılabilecek.
Son Dakika › Politika › Davutoğlu, Facebook Canlı Yayınında Soruları Yanıtlayacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.