Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ( F-35'ler ile ilgili) "90 gün içinde yönetim bir rapor verecek, bu süreçte bir teslimat olmayacak. Türkiye zaten ikisi teslim aldı. Pilotlarımız orada ve eğitim süreci devam edecek"
-"Amerikan yönetiminin tüm ülkelere karşı saygısız tutumunu herkes gördü. Şimdi dolardan çıkmanın yolunu da herkes arıyor"
-"Var olan sorunları diplomasi yoluyla çözmek için gayret göstereceğiz ama baskılara da boyun eğmeyeceğiz"
-"ABD veya herhangi bir ülke sadece kendi yaşadığı hayal kırıklığını düşünmemelidir. Türkiye'de darbe girişiminde bulunan bir hain var ve onu besliyorlar. Benden belge istemesine gerek yok ABD bunu zaten biliyor"
-"ABD'de baskı yaparak netice alabileceğini düşünen bir anlayış var"
ANKARA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10. Büyükelçiler Konferansı'nda konuştu.
Son Dakika › Politika › Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: (F-35'ler ile İlgili) '90 Gün İçinde Yönetim Bir Rapor Verecek, Bu... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?