Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'da Uluslararası Ceza Mahkemesi Savcısı ile görüştü - Son Dakika
Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'da Uluslararası Ceza Mahkemesi Savcısı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya\'da Uluslararası Ceza Mahkemesi Savcısı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu sırada Uluslararası Ceza Mahkemesi Savcısı Karim Ahmad Khan ile bir araya geldi.

17.02.2024 18:19  Güncelleme: 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Savcısı Karim Ahmad Khan ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Almanya'da yoğun diplomasi trafiğini sürdürüyor. Fidan, Münih'te Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Savcısı Karim Ahmad Khan ile görüştü.

Dışişleri Hakan Fidan, bugün erken saatlerde, Karadağ Cumhurbaşkanı Jakov Milatovic, Kosova Dışişleri Bakanı Donika Gervalla-Schwarz, Karadağ Dışişleri Bakanı Filip Ivanovic, İzlanda Dışişleri Bakanı Bjarni Benediktsson, İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile bir araya gelmişti. - MÜNİH

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'da Uluslararası Ceza Mahkemesi Savcısı ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement