DP Genel Başkanı Uysal: 'Bahar' gelecek - Son Dakika
Politika

DP Genel Başkanı Uysal: 'Bahar' gelecek

DP Genel Başkanı Uysal: \'Bahar\' gelecek

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, iş hayatında çalışanların haklarının korunması ve yaşam kalitesinin artırılması gerektiğini belirtti.

01.05.2023 12:34  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "İşçinin, emekçinin 'alın teri kurumadan' emeğinin hakkını aldığı, özlük haklarının yasal olarak teminat altına alındığı, emek verdiği mal ya da hizmeti almanın hayal olmadığı, uzun mesaiye zorlanmadığı, çalışanlar için yaşamanın yalnız karnını doyurmak değil hayattan keyif alabilmek olduğu bir iş hayatı ile de 'bahar' gelecek. Çalışan hakkını alacak, 1 Mayıs yine İşçi ve 'Bahar' Bayramı olacak" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Twitter hesabından 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Uysal'ın paylaşımı şöyle:

"İşçinin, emekçinin 'alın teri kurumadan' emeğinin hakkını aldığı, özlük haklarının yasal olarak teminat altına alındığı, emek verdiği mal ya da hizmeti almanın hayal olmadığı, uzun mesaiye zorlanmadığı, çalışanlar için yaşamanın yalnız karnını doyurmak değil hayattan keyif alabilmek olduğu bir iş hayatı ile de 'bahar' gelecek. Çalışan hakkını alacak, 1 Mayıs yine İşçi ve 'Bahar' Bayramı olacak."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika DP Genel Başkanı Uysal: 'Bahar' gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement