DSİ Genel Müdürü AK Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Politika

DSİ Genel Müdürü AK Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı

DSİ Genel Müdürü AK Parti\'den Aday Adaylığını Açıkladı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, Haziran ayında yapılacak milletvekili seçimi için istifa ederek, AK Parti’den Afyonkarahisar milletvekilli aday adaylığını açıkladı.

13.02.2015 12:26

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, Haziran ayında yapılacak milletvekili seçimi için istifa ederek, AK Parti'den Afyonkarahisar milletvekilli aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Afyonkarahisar il binasında İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen ile basın toplantısı düzenleyen Akif Özkaldı, aday adaylığını açıkladı. Özkaldı, millete ve Afyonkarahisarlılara daha fazla hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyleyerek, "Bir devlet adamı olarak göreve başladığım ilk günden bugüne ilkelerimden ödün vermeden, ilk günkü heyecanımı, çalışma azmimi kaybetmeden, sürekli gelecek ve geleceğin getireceklerine yönelik fikirler, projeler geliştirip uygulamaya koyarak, hizmet verdiğim DSİ camiasında genel müdürlük görevine kadar yükseldim. Ancak bundan sonraki süreçte devlet adamı olarak hizmet etmenin ötesinde bir siyaset adamı olarak hemşehrilerime hizmet etme kararını almış bulunuyorum. Ülkeme ve insanlarıma hizmet etmeyi kendime şiar edinmiş bir kişiliğe sahip olduğum için bana tevdi edilen görevleri ifa ettiğim yıllar boyunca aklımda hep daha iyiye ve daha güzele ulaşmak vardı. Görevde kaldığım yıllar boyunca da benim o görevleri almama vesile olan hemşehrilerimi unutamazdım. Biliyorum ki ürettiğim her fikir, uygulamaya koyduğum her proje, Türkiye'ye olduğu kadar Afyonkarahisar'a da hizmet etmiş oldu. Lakin bunlar benim için yeterli olmadı. Hemşehrisi olmaktan daima gurur duyduğum Afyonkarahisar halkına olan ahde vefa borcumu ödemek, hemşehrilerimle iç içe olmak, sizlere daha iyi hizmet edebilmek adına şehrimizin ve hemşehrilerimizin sesini Meclis'te duyurmanın gerekli olduğu kanaatine vardım. Bu düşünce ile DSİ Genel Müdürlüğü görevimden ayrılarak, çok sevdiğim memleketime yani sizlerin arasına geri döndüm. Bugün buradan tüm hemşehrilerime AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayı olduğumu açıklamaktan gurur duyuyorum. İnanıyorum ki benim bugünlere gelmemi sağlayan değerli hemşehrilerimin desteğiyle Afyon'umuzu bir adım daha ileri götürmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen ise, partiden aday adayı olan herkesin yanında olacaklarını ve birlikte çalışacaklarını kaydetti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSİ Genel Müdürü AK Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement