DSP Genel Başkanı Aksakal Açıklaması - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanı Aksakal Açıklaması

DSP Genel Başkanı Aksakal Açıklaması

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Anasaya değişikliğiyle suni bir gündem yaratıldı.

01.04.2017 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Anasaya değişikliğiyle suni bir gündem yaratıldı. 16 Nisan'da milletimiz sandıkta en doğru kararı verecek, Atatürk değerlerine sahip çıkacak." dedi.

Aksakal, Uşak'ta bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Önder Aksakal, Türkiye'nin çok önemli sorunları bulunduğunu belirterek, "AKP hükümeti 15 yıldır sorunları çözmek yerine, daha büyük olumsuzluklara neden oldu." ifadesini kullandı.

Türkiye'yi sol partilerin düzlüğe çıkarabileceğini savunan Aksakal, "Anasaya değişikliğiyle suni bir gündem yaratıldı. 16 Nisan'da milletimiz sandıkta en doğru kararı verecek, Atatürk değerlerine sahip çıkacak." diye konuştu.

Eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk de "1982 anayasası üzerinde bugüne kadar pek çok değişiklik yapıldı. Bu değişikliklerin tümü, mevcut anayasayı daha demokratik yapmak içindi ancak 16 Nisan'da önümüze getirilen değişiklik maddeleri anayasayı daha demokratik yapmıyor, aksine tek adamlığı getiriyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanı Aksakal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement