DSP Genel Başkanı Masum Türker, Temiz Seçim Platformu Üyeleriyle Görüştü - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Temiz Seçim Platformu Üyeleriyle Görüştü

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Temiz Seçim Platformu Üyeleriyle Görüştü

Demokratik Sol Partisi Genel Başkanı Masum Türker, Temiz Seçim Platformu üyeleriyle DSP Genel Merkez binasında görüştü.

27.09.2013 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Sol Partisi Genel Başkanı Masum Türker, Temiz Seçim Platformu üyeleriyle DSP Genel Merkez binasında görüştü.

Temiz Seçim Platformu Sözcüsü Yaşar Okuyan ile eski bakanlardan Agah Oktay Güner, Enis Öksüz, Ramazan Mirzaoğlu, Temiz Seçim Platformu Ankara Temsilcisi İlke Çakar, Prof. Dr. Ali Ercan'dan oluşan Temiz Seçim Platformu heyeti DSP Genel Başkanı Masum Türker'i DSP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Yaşar Okuyan bir sunum yaptıktan ve görüşlerini açıkladıktan sonra seçim sistemimizdeki olumsuzluklar ve önerileri bir rapor halinde DSP Genel Başkanı Türker'e verdi.

Temiz Seçim Platformu Sözcüsü Okuyan, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Nüfus sayımı yapılsın. Parmak boyası tekrar gelsin. Seçimlerin temiz olması lazım. Demokrasinin namusu sandıktır. Sandığın namusu da temiz ve dürüst olmasıdır. Biz platform olarak hiçbir partinin lehinde aleyhinde bir derdimiz yok. Derdimiz gerçekten dürüst bir seçim olsun şaibeden uzak bir seçim olsun ve bu seçimin sonuçlarına hepimiz rıza gösterelim. Yüzde 10 barajını mutlaka kaldırılması gerekir. Yüzde 5'e inmesine yarar görüyorum."

Genel Başkan Masum Türker de, kabulde yaptığı konuşmada, " Türkiye'de demokrasinin yeşermesi varlığını sürdürmesi açısından sivil toplum örgütü çok önemli. Özellikle Türkiye'de başka yönlerden baskılar oluşturacak bir hareketin olduğu bir dönemde demokratikleşme adına yapılan platformu destekliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanı Masum Türker, Temiz Seçim Platformu Üyeleriyle Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement