Edirne'de 60 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika
Politika

Edirne'de 60 Kaçak Göçmen Yakalandı

Edirne\'de 60 Kaçak Göçmen Yakalandı

Edirne İpsala Gümrük Kapısı'na gelen bir tırda yapılan aramada, Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından 60 kaçak göçmen yakalandı. Moldova plakalı tırın dorsesine saklanmış vaziyette bulunan göçmenler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından yurtdışına gönderilmek üzere Edirne İl Göç Müdürlüğü'ne teslim edildi. Araç sürücüsü ise gözaltına alınarak tutuklandı.

06.10.2023 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de İpsala Gümrük Kapısına gelen tırda, Gümrük Muhafaza ekiplerince yapılan aramada 60 kaçak göçmen yakalandı.

İpsala Mülki İdare Amirliği koordinesinde, İpsala Gümrük Muhafaza Kaçaklık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlileri tarafından takibe alınan ve yurtdışına çıkmak üzere İpsala Gümrük Kapısına gelen Moldova Uyruklu A.T. isimli şahsın idaresindeki Moldova plakalı bir tırda arama yapıldı. Aramalarda tırın dorsesine saklanmış vaziyette 60 yabancı uyruklu kaçak göçmen yakalandı.

Gümrük Muhafaza ekiplerinin yaptığı başarılı operasyon sonucu; "Göçmen Kaçakçılığı ve Kaçakçılık" suçlarından gözaltına alınan araç sürücüsü A.T. isimli şahıs daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 60 kaçak göçmen ise işlemlerinin tamamlanmasına müteakip yurtdışı edilmek üzere Edirne İl Göç Müdürlüğüne teslim edildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Edirne'de 60 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement