Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Erkoyuncu'dan AK Parti'ye ziyaret - Son Dakika
Politika

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Erkoyuncu'dan AK Parti'ye ziyaret

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Erkoyuncu\'dan AK Parti\'ye ziyaret

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, devir teslim törenin ardından AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'yı ziyaret etti.

29.10.2021 12:26  Güncelleme: 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, devir teslim törenin ardından AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'yı ziyaret etti.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 69. Genel Kurulu, oldukça demokratik bir ortamda, bir şölen havasında yapıldı. Çiftçilerin teveccühü ile yönetim kurulu başkanlığına seçilen ve yapılan devir teslim töreni ile görevine başlayan Başkan Ramazan Erkoyuncu, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı'yı ziyaret etti. Ziyarete Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Ziyarette, hem seçim süreci hem de önümüzdeki dönem geniş bir şekilde masaya yatırıldı. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, İl Başkanı Hasan Angı, hem Başkan Ramazan Erkoyuncu'yu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti hem de AK Parti'nin bu süreçte demokratik bir ortamın bozulmaması için bütün adaylara aynı mesafede yaklaştığını belirterek, genel kurulu bir demokrasi şölenine çeviren çiftçileri kutladı.

Görüşmede Başkan Erkoyuncu da, sürece katkı veren herkese teşekkür etti ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi demenin Konya Şeker, Anadolu Birlik Holding, Torku demek olduğunu, dolayısıyla da hem ülkemizin tarım üretiminin hem de güvenli gıda için çok önemli bir kurumun başına geldiğini, süreci istişarelerle götüreceklerini ifade etti. Başkan Erkoyuncu ayrıca tarafsız bir çizgi takip ederek siyasi partilerin sürece büyük bir katkı yaptıklarını da belirterek, bütün partilere de tutumları için teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Erkoyuncu'dan AK Parti'ye ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement