Elazığ'da Ak Partililer Halay Çekerek, Havai Fişekli Seçim Zaferi Kutladı - Son Dakika
Politika

Elazığ'da Ak Partililer Halay Çekerek, Havai Fişekli Seçim Zaferi Kutladı

Elazığ\'da Ak Partililer Halay Çekerek, Havai Fişekli Seçim Zaferi Kutladı

1 Kasım genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Elazığ’da, resmi olmayan sonuçlara göre, 4 milletvekilinin tamamını kazanması ve tek başına iktidara gelmesini coşkuyla kutladı.

02.11.2015 00:53

1 Kasım genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Elazığ'da, resmi olmayan sonuçlara göre, 4 milletvekilinin tamamını kazanması ve tek başına iktidara gelmesini coşkuyla kutladı.

Doğu Anadolu illeri arasında yer alan 398 bin seçmenin bulunduğu Elazığ'da vatandaşlar bin 539 sandıkta seçime gitti. Yapılan oylama sonucunda resmi olmayan sonuçlara göre Elazığ'da Adalet ve Kalkınma Partisi 220 bin oy alarak, Tahir Öztürk, Metin Bulut, Ömer Serdar, Ejder Açıkkapı olmak üzere 4 milletvekili kazandı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Ahmet Aytar Meydanına akın eden çok sayıda partili Elazığ'da 4 milletvekili kazanmanın ve AK Parti'nin tek başına iktidar olmasını kutladı. AK Partililer kutlama meydanında halay çekerek zafer şarkıları söylerken, milletvekillerinin alana gelmesiyle de art arda havai fişekler atıldı.

Kutlama alnından partililere bir teşekkür konuşması yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, "AK Partimiz 4 milletvekilinin de 4'ünü alarak Türkiye'de de tek başına iktidar olmayı hak etti. biz adaylarımızı ön plana çıkarmadık. Partimizi de ön plana çıkarmadık. Önde tuttuğumuz tek bir şey ve tek bir değer vardı. Oda ülkemizdi. Ülkemizin istikrarı ve istikbaliydi. Çünkü biz bu süreçte hep şunu söyledik. Türkiye'nin istikrarlı bir hükümete sahip olması, içeride sorunlarını çözmüş, dışarıda itibarlı bir ülke olması için istikrarlı bir hükümete ihtiyaç olduğunu hep sizlere konuşmalarımızda ifade ettik" dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk ise," Biz bu yola çıktığımız zaman seçim çalışmalarının başlarında iki tane hedefimiz vardı. Birincisi Elazığ'da 4-0 yapmak. 4 arkadaşımızla beraber girmek. İkincisi de Türkiye'de AK Parti tek başına olmak hedefimiz vardı. Allah'a çok şükür bu hedefe ulaştık"diye konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut konuşmasında,"Bizimle koalisyon yapmayanlara karşı millet 1 Kasım'da sandıklarda koalisyon yaptı. Allah'ın izniyle bu millet kazandı. Biz hep söylemiştik. Bu seçim normal bir seçim değil. Bu seçim Anadolu'nun kaderinin oynandığı seçim demiştik" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar da, "Bu yola çıkarken dedim ki,sizinle yürüyecek daha çok yolumuz var. onlar inanmamıştı. Ama siz inanmıştınız. Bu yürüyüşü başlattık ve hiç durmadan yürüdük. Bugünde arkadaşlarımızla birlikte Allah'ın izniyle menzile ulaştık"dedi.

Son olarak AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı söz aldı.Açıkkapı konuşmasında Biz bu destanlara çok alışıktık. Ama 7 Haziran'da bir kaza olmuştu. Bugün sizlerle birlikte tekrar bir destan yazdık. Rahmetli Menderes, 'Yeter söz milletindi demişti' bugünde siz yeter söz milletindir dediniz" diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından partililer zafer sloganları atarak, halay çekti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elazığ'da Ak Partililer Halay Çekerek, Havai Fişekli Seçim Zaferi Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AKPLİ: iyiki AKP iktidar oldu ya rabim çok şükürböyle güzel bir sonuç bir Kasım benim bayramı m oldu yıkılsın HDP enkaz olsun HDP PKK birdir kürdün düşmanıdır yazıklar olsun bunu görmeyip HDP oy vernlere hayret ediyorum 7 Haziranda Müslüman Kürtler HDP PKK dostekledi bir kasımda özünüze döndüz aklını z başınıza geldi ermeni sılho bölgeyi yıktı yaktı yok eti gebersinler yasaklı bölgede ölsünler 0 0 Yanıtla
  • AKPLİ: kurban oldum AKPye tehdit olmasaydı HDP barajı aşmazdı bizim 400 Milet vekili meclise gidecekti HDP pisliki defolup gitseydi 0 0 Yanıtla

Advertisement