Elazığ'da yapılan dar bölge uygulamasında 6 kişi yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığ'da yapılan dar bölge uygulamasında 6 kişi yakalandı

Elazığ\'da yapılan dar bölge uygulamasında 6 kişi yakalandı
09.11.2023 10:28  Güncelleme: 10:30

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen dar bölge uygulamasında 836 şahıs sorgulanırken, hakkında arama kararı bulunan 6 kişi yakalandı. Uygulama kapsamında ayrıca uyuşturucu ticareti şüphelisi ve kaçak göçmenler de yakalandı.

Elazığ'da dar bölge asayiş uygulamasında 836 kişi sorgulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, genel güvenlik ve asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik Rızaiye ve İcadiye mahallelerinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Bu kapsamında 138 personelden oluşan 59 ekip ile 836 kişinin kimlik bilgileri sorgulandı, 240 araç, 37 umuma açık iş yeri, 12 metruk bina ve 9 park bahçe alanı kontrol edildi.

Uygulama neticesinde aranan 6 kişi ile uyuşturucu ticareti şüphelisi ve ülkeye kaçak yollarla girdiği tespit edilen 3 şüpheli yakalandı.

Yapılan aramalarda, 2 ruhsatsız tabanca ve 13 mermi ele geçirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elazığ'da yapılan dar bölge uygulamasında 6 kişi yakalandı - Son Dakika


Advertisement