Emine Ülker Tarhan Yeni Parti mi Kuruyor - Son Dakika
Politika

Emine Ülker Tarhan Yeni Parti mi Kuruyor

Güneş gazetesi Ankara temsilcisi Talat Atilla, Köşk seçimlerinden sonra Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Emine Ülker Tarhan'ın yeni parti kuracağı iddiasını gündeme getirdi.

22.10.2014 16:34  Güncelleme: 16:59

AK Parti'den ayrılan İdris Bal'ın yeni parti kuracağını ve bunun çalışmasını 2 yıldır yaptıklarını açıklamasının yankıları sürerken, Güneş gazetesi Ankara temsilcisi Talat Atilla, CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıkan fakat ismi kabul görmeyen Emine Ülker Tarhan'ın yeni parti kuracağını iddia etti.

"CHP YENİ BİR YOL AYRIMINA GİRİYOR"

Yazısında "Üst üste alınan seçim yenilgileri ve her altı ayda yapılan kongrelerle yorulan CHP, yeni bir yol ayrımına giriyor" ifadelerine yer veren Atilla şu satırları kaleme aldı: "CHP içinden yeni bir parti doğacağı bilgisi nihayet ete kemiğe büründü. Anlatalım; İki güvendiğim kaynaktan, CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın partisinden ayrılarak yeni bir parti kuracağı, 20 CHP milletvekilini de transfer etme hazırlığında olduğu bilgisini aldım.

"ALDIĞIM BİLGİLERİ YALANLAMADI"

Kulis bilgisi de olsa doğrulatamadığım için kaleme almadım ama geçen gün, eski CHP Mardin Milletvekili Muharrem Doğan'a, 'Yeni kuracağımız partiye katıl' teklifi getirildiğini duyunca, doğrulatmak için Muharrem Doğan'ı aradım. Anavatan Partisi Genel Sekreterliği de yapmış olan Doğan, sorularımı önce geçiştirmeye çalışsa da, aldığım bilgileri yalanlayamadı, nihayetinde de doğruladı.

-Emine Ülker Tarhan önderliğinde yeni bir parti kuruluyor. Bu partinin genel seçimlere girebilmesi için 20 milletvekili transfer edilecek. Doğru mu?

Evet, Emine Ülker Hanımın (Tarhan) genel başkanlığında 20 milletvekili ile seçime girme hakkı bulmak ama ben bu teklifi olsuz karşıladım. Avantadan gelip CHP Milletvekili olanların CHP'yi parçalamaya çalışmasını sindiremem."

Emine Ülker Tarhan Yeni Parti mi Kuruyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Emine Ülker Tarhan Yeni Parti mi Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • merdo: EVET OYUM SANA EMİNE YÜRÜ ARKANDAYIZ. CHP DE ÜMİT YOK. YENİ BİR PARTİ ARAYIŞIMIZ VAR. SENDE BİZE DERMAN OL. 0 0 Yanıtla
  • gs store: artık böyle yüzlre zeki şık liderlere ihtiyacımız vr. . . . . . 0 0 Yanıtla

Advertisement