Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural'ın en mutlu günü - Son Dakika
Politika

Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural'ın en mutlu günü

Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural'ın en mutlu günü MHP eski Grup Başkanvekili ve eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural'ın oğlu Oğuz Vural evliliğe ilk adımını attı.

26.12.2021 14:18  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural'ın en mutlu günü

KARABÜK - MHP eski Grup Başkanvekili ve eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural'ın oğlu Oğuz Vural evliliğe ilk adımını attı.

Oktay Vural'ın oğlu Oğuz Vural Türk Eğitim- Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu'nun kızı Atkaracalar Kaymakamı Kübra Kurtoğlu ile sade bir nişan merasimiyle evliliğe ilk adımını attı. Safranbolu'da bir otelde düzenlenen törene, Kurtoğlu ve Vural ailelerinin yanı sıra AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Elif Köse, MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar ile davetliler katıldı.

Milletvekili Niyazi Güneş'in duasının ardından genç çiftlerin yüzüklerinin kurdele kesiminden sonra duygularını ifade eden Oktay Vural, " Ahmet Turgut Kurtoğlu ve ailesini tanımaktan şeref duyduğunu ifade ederek, " Oğlum Oğuz ve sevgili Kübra'nın sevgiyle başladıkları bu günde aile ve akrabalar yegane hazinemizdir. Bu sevgi hazinesi hiç tükenmesin. İnşallah tamamını erdirsin. Bu mutlu günümüzü paylaştığınız için tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dedi.

Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural\'ın en mutlu günü
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural'ın en mutlu günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement