Hdp, Başbakan Yardımcısı Babacan Hakkında Gensoru Önergesini Yeniledi - Son Dakika
Politika

Hdp, Başbakan Yardımcısı Babacan Hakkında Gensoru Önergesini Yeniledi

HDP, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan hakkında, daha önce geri çektiği Gensoru Önergesini yeniledi.

23.03.2015 16:06

HDP, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan hakkında, daha önce geri çektiği Gensoru Önergesini yeniledi.

Önergede, "Dolar kurunun hızla artması, Merkez Bankası'na müdahale edilmesi, siyasi istikrarsızlık sonucu ekonominin riske sokulması nedeniyle ekonomik konularda genel koordinasyon sorumlusu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan hakkında Gensoru açılması" istendi.

HDP Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, daha önce verdikleri önergenin gündeme alınıp alınmamasına ilişkin görüşmelerinin, AK Parti Grubu tarafından, bilinçli bir şekilde Nevruz kutlamalarına denk getirildiği, bu nedenle önergenin geri çekildiği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Hdp, Başbakan Yardımcısı Babacan Hakkında Gensoru Önergesini Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement