IAEA Genel Direktörü Rafael Grossi, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüştü - Son Dakika
Politika

IAEA Genel Direktörü Rafael Grossi, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüştü

IAEA Genel Direktörü Rafael Grossi, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüştü

Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA) Genel Direktörü Rafael Grossi, Suriye'nin başkenti Şam'ı ziyaret ederek Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve Dışişleri Bakanı Faysal Mekdad ile bir araya geldi. Grossi, nükleer enerjinin barışçıl kullanımına yönelik güven inşa etmeye odaklanarak IAEA ile Suriye arasında üst düzey diyaloğu yeniden canlandırmak için çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

19.03.2024 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA) Genel Direktörü Rafael Grossi, Suriye'nin başkenti Şam'da Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile bir araya geldi.

Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA) Genel Direktörü Rafael Grossi, Suriye'nin başkenti Şam'ı ziyaret etti. Grossi, ziyaret çerçevesinde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mekdad ile bir araya geldi.

Grossi yaptığı açıklamada, "Suriye'de nükleer enerjinin barışçıl kullanımına yönelik güven inşa etmeye odaklanarak IAEA ile Suriye arasında üst düzey diyaloğu yeniden canlandırmak için çalışmaya başlamaya hazırız" dedi. - ŞAM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika IAEA Genel Direktörü Rafael Grossi, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement