İBB'de Cumhur İttifakı'nın bir üyesi, Nuri Arslan'a oy vermiş - Son Dakika
Politika

İBB'de Cumhur İttifakı'nın bir üyesi, Nuri Arslan'a oy vermiş

İBB\'de Cumhur İttifakı\'nın bir üyesi, Nuri Arslan\'a oy vermiş

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından İBB'de yapılan başkanvekilliği seçimini CHP'nin adayı Nuri Arslan 177 oy alarak kazandı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Cumhur İttifakı'ndan bir meclis üyesinin de Arslan'a oy verdiğini söyledi. Çelik, " 1 kişi de olsa içlerinde vicdanlı insanların da olduğunu kanıtlayan Cumhur İttifakı Meclis Üyesi'ne de teşekkür ederim." dedi.

26.03.2025 17:56

Yolsuzluk ve terör soruşturmasında geçtiğimiz hafta gözaltına alınan Ekrem İmamoğlu, yolsuzluk suçlamasıyla tutuklandı. Terör soruşturmasında adli kontrol kararı uygulanan İmamoğlu İBB Başkanlığı görevinden de uzaklaştırıldı.

CHP'NİN ADAYI NURİ ARSLAN İBB BAŞKANVEKİLİ SEÇİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İmamoğlu'nun yerine başkanvekili seçimi yapıldı. CHP'nin adayı Nuri Arslan 177 oy alarak başkanvekili seçildi. AK Parti Grubu'nun adayı Zeynel Abidin ise 125 oyda kaldı.

İBB'de Cumhur İttifakı'nın bir üyesi, Nuri Arslan'a oy vermiş

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYESİ DE ARSLAN'A OY VERMİŞ

Seçimin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Cumhur İttifakı'ndan bir meclis üyesinin de Arslan'a oy verdiğini belirtti. Çelik şunları söyledi: "Bugün yapılan İBB Başkan Vekilliği seçiminde birlik içerisinde Nuri Aslan'a oy veren 174 CHP, 2 bağımsız meclis üyesine teşekkür ederim. Ayrıca Ramazan Ayında hak yenmesini içine sindiremeyen ve 1 kişi de olsa içlerinde vicdanlı insanların da olduğunu kanıtlayan Cumhur İttifakı Meclis Üyesi'ne de teşekkür ederim."

İBB'de Cumhur İttifakı'nın bir üyesi, Nuri Arslan'a oy vermiş

Son Dakika Politika İBB'de Cumhur İttifakı'nın bir üyesi, Nuri Arslan'a oy vermiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Bilgehan Göktürk:
    Helal olsun,adalet duygusunu kaybetmemiş insanlar var,demek ki... 141 49 Yanıtla
  • Selennur Adıgüzel:
    Aynen ne güzel fırsat işte, başkanınizin yolsuzluktan alındığını bak öğrenmiş oldunuz.... 61 100 Yanıtla
    ökkeş Kalem:
    Yolsuzluktan içeri alınma olsa akp nin hepsi alınırdı örnek Melih vs vs 24 14
  • Aykut Kalkan:
    helal süt emmiş demekki 98 30 Yanıtla
    Köksal Çınar:
    Çok doğru bı hırsızda o olsa gerek ne aldı bu güne kadar acaba beledıyeden 6 14
  • Yaman Auto:
    kale içten yıkılır :) 51 17 Yanıtla
  • Mesko Aljovic:
    Şeref parayla değil 39 7 Yanıtla
  • Sk 06:
    doğru yolu gören birileri var demektir 29 14 Yanıtla
  • 1Belinay:
    sizde vicdan ne gezer 19 12 Yanıtla
    Köksal Çınar:
    Helal olsun olmaz bunlarda hırsız bunlar 0 0
  • Aydın Gökmen:
    Kesin size çalışan bir ajandır 1 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement