İmamoğlu'ndan kendisi için sert ifadeler kullanan Akşener'e zeytin dalı: Abla kardeş çözeriz biz - Son Dakika
Politika

İmamoğlu'ndan kendisi için sert ifadeler kullanan Akşener'e zeytin dalı: Abla kardeş çözeriz biz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son zamanlarda kendisine yönelik sarf ettiği sert ifadelere yanıt verdi. İmamoğlu, "Nezakette, saygıda asla kusur etmem. Bazı sözler beni incitmiştir. Abla kardeş bir gün çözeriz onu." ifadelerini kullandı.

29.12.2023 08:56  Güncelleme: 09:19

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam Sözcü TV'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akşener'in kendisine yönelik sert sözlerinin hatırlatıldığı İmamoğlu, İYİ Parti liderine zeytin dalı uzatarak "Abla kardeş bir gün çözeriz onu." ifadelerini kullandı.

AKŞENER'İN SERT SÖZLERİ YANKI UYANDIRDI

Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapmayacaklarını açıklayan İYİ Parti lideri Meral Akşener, genel seçimde cumhurbaşkanı adayı yapmak istediği İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a sert ifadeler kullandı. Akşener, "Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm, o masadan kovuldum. İkisi de korktu, kabul etmedi. Ben değil milletin istediğini kabul etmediler. Bizim sırtımızdan kariyer planı yapanların ama teşekkürü başkalarına edenlerin planlarını bozduk" dedi.

"BAZI SÖZLERİ İNCİTTİ AMA ABLA KARDEŞ ÇÖZERİZ"

İmamoğlu bu açıklamaya "Sayıları az da olsa bir kısım dostlar oyuna geliyorlar, bazen hadlerini aşan cümleler kurabiliyorlar. Başından beri biz ne dedik eski dosttan düşman olmaz." yanıtını vermişti.

Bu sözler büyük yankı uyandırırken İmamoğlu cephesinden dün yeni bir açıklama geldi. Akşener'in sözlerinin hatırlatıldığı İmamoğlu, "Hiçbir şekilde üstüme almadım. Beni ilgilendiren sözler yok. Bazen beni hedef aldığı sözler olabilir. Üzülürüm. Sözler söylenebilir. Ben bazı hukukları önemsiyorum. Abla kardeş hukukundan bahsederler. O hukuku kuran başka şeyler vardır. Gün gelir abla kardeşi ile oturur, bu meseleler halledilir. Çok sert söylemler, rota değişimi bir parti için normaldir ama bunun muhatabı biz değiliz.

Benim böyle bir bilgim yok. Kendisiyle en son çok samimi bir sohbetimiz oldu. Sayın Özgür Özel'in kendisini ziyaret etmeden önce Genel Başkanı'mın da bilgisiyle kendisini arayıp yarım saate yakın bir telefon sohbetimiz oldu. 'Her zaman buradayım' dedim. Nezakette, saygıda asla kusur etmem. Bazı sözler beni incitmiştir. Abla kardeş bir gün çözeriz onu." dedi.

İmamoğlu\'ndan kendisi için sert ifadeler kullanan Akşener\'e zeytin dalı: Abla kardeş çözeriz biz

Son Dakika Politika İmamoğlu'ndan kendisi için sert ifadeler kullanan Akşener'e zeytin dalı: Abla kardeş çözeriz biz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ahmet eren Kacmaz: BUKADAR KAR PİŞKİNLİGE PES İP OPERASYON ÇEK SONRA ZETİN DALI 47 10 Yanıtla
  • Eski Tüfek.: Daha canlı...daha canlı ,tüm tayfa saldırmalı..:) 9 0 Yanıtla
  • Ozgur Ozgur: Chp seçmeni okadar zeki akıllı ki her defasinda bu imamoğlu ve tayfasinin chplilerle alay etmesini anlayamiyor.okadar zeki chp sevmenimiz var.siyaset onemli degil yaşasin alevilik deyip oy veren chpli seçmene selam olsun... 5 2 Yanıtla
  • Zafer Oğuz: Valla senin kardeşligine guven yok Kılıçdaroğlunu sattın medyada ismi silindi bunuda seçime kadar iyi olma çabası senin gibi kinci biri bu kadar masum olamaz. 5 1 Yanıtla
  • Ozgur Ozgur: Davulcu ve zurnacı düğün sahibi başka kişi :) 5 0 Yanıtla
  • Halit atik : Koalisyon suz seçilme şansı olmadığını oda biliyor, 3 1 Yanıtla
  • Ali Kublay: Yemezler başkan 1 0 Yanıtla

Advertisement