İpsala Sınır Kapısı'nda Giriş ve Çıkışlar Kontrollü Şekilde Yeniden Başladı - Son Dakika
Politika

İpsala Sınır Kapısı'nda Giriş ve Çıkışlar Kontrollü Şekilde Yeniden Başladı

İpsala Sınır Kapısı\'nda Giriş ve Çıkışlar Kontrollü Şekilde Yeniden Başladı

Edirne Valiliği, Yunanistan'a açılan İpsala'da Sınır Kapısı'nda giriş ve çıkışların kontrolü olarak yeniden başladığını duyurdu. Valilik açıklamasında, Yunanistan'daki yangınlar nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'na bağlantılı otobanın ulaşıma kapalı olduğu, ancak yan yollarla ulaşımın sağlanabileceği belirtildi.

21.08.2023 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Valiliği, Yunanistan'a açılan İpsala'da Sınır Kapısı'nda giriş ve çıkışların kontrolü olarak yeniden başladığını duyurdu.

Edirne Valiliği'nden yapılan açıklamada İpsala Sınır Kapısı'ndan giriş ve çıkışların kontrollü şekilde yapıldığı açıklandı. Ayrıca Yunanistan'daki yangın nedeniyle sürücülerin yolarda yaşanan risk nedeniyle daha dikkatli olması gerektiğini vurgulandı. Valilik açıklamasında, "Yapılan görüşmelerde, Yunanistan'da yangınların devam ettiği, İpsala Sınır Kapımızla bağlantılı Otobanın ulaşıma kapalı olduğu, yan yollarla ulaşımın sağlanabileceği ancak yan yolların tekrardan kapanma riskinin devam ettiği bilgisi alınmıştır. Bu nedenle, İpsala Sınır Kapımızdan giriş ve çıkışlar kontrollü bir şekilde yapılabilmektedir" ifadeleri yer verildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İpsala Sınır Kapısı'nda Giriş ve Çıkışlar Kontrollü Şekilde Yeniden Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement