Işık: "17 Aralık Operasyonu Bir Darbe Girişimi" - Son Dakika
Politika

Işık: "17 Aralık Operasyonu Bir Darbe Girişimi"

Işık: "17 Aralık Operasyonu Bir Darbe Girişimi"

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, 17 Aralık’ta yapılan operasyonun 12 Eylül, 28 Şubat ve 27 Nisan’dan hiçbir farkı olmadığını açıkladı.

30.12.2013 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, 17 Aralık'ta yapılan operasyonun 12 Eylül, 28 Şubat ve 27 Nisan'dan hiçbir farkı olmadığını açıkladı.

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Türkiye'nin bugün karşılaştığı sorunun bir yolsuzluk sorunu olmadığını belirterek, bunun tamamıyla meşru ve seçilmiş hükümete yönelik bir darbe girişimi olduğunu söyledi.

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden 17 Aralık'ta yapılan yolsuzluk operasyonu ile ilgili bir açıklama yaptı. Işık, demokrasilerde iktidarların milletin iradesiyle iş başına geldiğini, siyasi partileri iktidara taşıyanların seçmenler ve seçim sandıkları olduğunu belirtti. Işık, dolayısıyla hükümeti iktidardan uzaklaştıracak olanın milletin kendisi olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Milletin iradesi dışında atanmışların derin bürokratik oligarşinin ve jüristokrasinin iktidara müdahalesini asla kabul etmiyoruz. Bugün iktidara siyaset dışı yolla balans ayarı vermek isteyenler yakın döneme kadar bunu tank paletleri, silah namluları ile yapmışlardır. Bugün ise jüristokrasi ve merkez medya operasyonları ile milli iradeye karşı saldırı düzenlenmektedir."

Operasyonların hedefinin Yeni Türkiye olduğunu belirten Işık, sözlerini şöyle tamamladı: "Yeni Türkiye'yi inşa etmek isteyenlerde bu ülkenin barış iklimi, ekonomik istikrarı ve demokratikleşme serüveni bir kaç toplum mühendisine bırakmaz, bırakmamalıdır. Operasyonların anlamı iç sorunlarını çözmüş demokrasi, eşitlik ve özgürlük hedefine doğru ilerleyen 'Yeni Türkiye'nin önünü kesmek ve bu hedefe ulaşma gayreti olanlara gözdağı vermektir. Biz bu çok uluslu toplumsal mühendislik projelerini çok iyi tanıyoruz, bana göre bu projelerin 12 Eylül'den, 28 Şubat'tan ve 27 Nisan'dan bir farkı yoktur. Dün nasıl ki bu müdahalelere karşı çıktıysak bugün de söz konusu mühendislik projesine karşı çıkmalıyız." - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Işık: '17 Aralık Operasyonu Bir Darbe Girişimi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement