Işık, Eşme De Sahur Mesaisine Kaldı - Son Dakika
Politika

Işık, Eşme De Sahur Mesaisine Kaldı

Işık, Eşme De Sahur Mesaisine Kaldı

Fikri Işık, Eşme'de Sabah Saatlerine Kadar Kahvehanelerde Anayasa Değişiklik Paketini Anlattı.

30.08.2010 10:36  Güncelleme: 11:04

12 Eylül de gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği Paketi Halkoylaması için en fazla çalışanlar arasında yer alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık önceki akşam Eski Eşme Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Burada kalabalık bir grup tarafından karşılanan Işık, referandum öncesi vatandaşların aklına takılan meseleleri tek tek anlattı. Akşam saatlerinde başlayan sohbet sabah sahur ezanının okunması ile son buldu

PAKETİ ANLAYAMAYANLAR VAR

Vatandaşların referandumla ilgili sorularını yanıtlayan Fikri Işık, hazırlanan paketteki maddelerin her birinin, memleketin kalkınması ve ülke insanı için çok önemli olduğunu söyledi. Işık " Bu paketteki bazı maddeler ileri atılmış bir adım gibidir; bazı maddeler ise reform niteliğindedir. Bunu tüm halkımız anlamış durumda ancak; anlamayanlar var " diyerek muhalefete yüklendi.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Eski Eşme Mahallesinde mahalle halkının taleplerini dinleyen Işık, gerek 2-B, gerek tarımsal sulama, futbol sahası ve yan yollar ile ilgili taleplerin not alındığını belirterek bu konulara el atılacağını kaydetti. Fikri Işık'ı Eşme programında da AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İpşiroğlu, Orhan Atabay, İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Eşme eski Belediye Başkanı Şaban Özer, Eşme Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Çıtak, Eşme spor Kulüp Başkanı Sadettin Çıtak yalnız bırakmadı.

HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Sabah sahur ezanının okunması ile son bulan sohbet sonrası Eşmeliler " AK Parti hükümeti bize verdiği geçit sözlerini tutarak; hem yaya hem de araç alt geçitlerini bizlere kazandırmıştır. Sahil projesi, kanalizasyon, su, doğalgaz, kapalı pazaryeri mezat alanı, tarla yolları, çocuk oyun grupları, parklar ve diğer sıkıntılarımızı yerinde inceleyip bize kazandıran Büyükşehir belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na da ayrı teşekkür ediyoruz " şeklinde görüşlerini açıkladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Işık, Eşme De Sahur Mesaisine Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement