İzlemeye Devam Edin - Son Dakika
Politika

İzlemeye Devam Edin

İzlemeye Devam Edin

Osmanlı Maliyesi'nin Şeffaflaşması Adlı Kitabını İmzalayan Eski Başbakan Yardımcısı Şener, Parti Çalışmalarına Önümüzdeki Hafta Başlayacağını Söyledi. Henüz Kadro Görüşmesini Yapmadığını Belirten Şener, "Beni İzlemeye Devam Edin" Dedi.

15.07.2008 01:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı Maliyesi’nin Şeffaflaşması adlı kitabını imzalayan eski Başbakan Yardımcısı Şener, parti çalışmalarına önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi. Henüz kadro görüşmesini yapmadığını belirten Şener, "Beni izlemeye devam edin" dedi.

AKP’den istifa ederek yeni bir siyasi oluşum başlatan eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, parti kurma çalışmalarına önümüzdeki hafta başlıyor. Parti çalışmalarına henüz başlamadığını belirten Şener, "Benim yaptığım bir açıklamaydı. Halkın bir siyasi talebi var ve ben buna cevap verdim" dedi. Şener, kadrosuna ilişkin de "Daha görüşmedim. Görüşmeleri yaptıkça bu isimler belli olacaktır. Sadece beni izlemeye devam edin diyebilirim" açıklamasını yaptı. Şener, kendisine AKP’den katılımlar olup olmayacağını ise zamanın göstereceğini söyledi. Şener, bir yıldır sürdürdüğü öğretim üyeliği görevinden ayrıldığı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde (ETÜ) dün "Osmanlı Maliyesi’nin Şeffaflaşması" adlı yeni kitabının tanıtımını yaptı. Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü’nde 2. sınıflara maliye dersleri vermeye devam edeceği belirtilen Şener’in kitap tanıtımına, eski AKP milletvekilleri Cavit Torun, Maliki Ejder Arvas, Mustafa Nuri Akbulut ile DYP’li eski bakanlardan Salim Ensarioğlu katıldı. Ağrı’da 800, Konya’da da 2 bin 314 araçlık konvoylarla karşılandığını anımsatarak, "Bu ilgiye ben de açıklık getiremem" diyen Şener, siyasetteki başarısını oy ile ölçmeyeceğini de söyledi. Şener, Türkiye’nin yeni bir siyasi oluşuma ihtiyacı olduğunu ve başarısını Türkiye’de sorunların çözümüne getirdiği katkı ile ölçeceğini bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika İzlemeye Devam Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement