Kalın: "Almanya ve Fransa Gibi Eurozone Ekonomisinin İki Güçlü Aktörünün Adım Atma Niyetini İfade... - Son Dakika
Politika

Kalın: "Almanya ve Fransa Gibi Eurozone Ekonomisinin İki Güçlü Aktörünün Adım Atma Niyetini İfade...

Kalın: "Almanya ve Fransa gibi Eurozone ekonomisinin iki güçlü aktörünün adım atma niyetini ifade etmesi son derece önemli."

16.08.2018 17:47

Kalın: "Almanya ve Fransa gibi Eurozone ekonomisinin iki güçlü aktörünün adım atma niyetini ifade etmesi son derece önemli."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kalın: 'Almanya ve Fransa Gibi Eurozone Ekonomisinin İki Güçlü Aktörünün Adım Atma Niyetini İfade... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement