Kamalak: Yeni Anayasa Yapmak Milli Görüş'ün İşi - Son Dakika
Politika

Kamalak: Yeni Anayasa Yapmak Milli Görüş'ün İşi

Kamalak: Yeni Anayasa Yapmak Milli Görüş\'ün İşi

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde SP teşkilatı tarafından dün akşam Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen 'Yeni Anayasa' konulu konferansa katılan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, görüşlerini anlattı.

01.01.2012 13:11

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde SP teşkilatı tarafından dün akşam Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen 'Yeni Anayasa' konulu konferansa katılan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, görüşlerini anlattı. Bir saat kürsüde kalan Kamalak, 12 Eylül anayasasının darbe ürünü olduğunu, yamalı bohça haline geldiğini ve bir an önce değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Kamalak, "Yeni anayasa yapmak bizim işimizdir. Milli Görüş'ün işidir" diye konuştu. Anayasadaki en büyük handikabın laiklik olduğunu savunan Kamalak, bu nedenle partilerinin üç kez kapatıldığını ifade etti. Parti her kapatıldığında kopmalar yaşandığına dikkati çeken Kamalak, AK Parti ve HAS Parti'lilere seslenerek, "Ne yanlışımızı gördünüz ki çektiniz gittiniz" dedi.

Konferansa, SP İl Başkanı Sait Terzioğlu, il yöneticileri, Gemlik İlçe Başkanı Sedat Özmen ve çok sayıda yönetici ile siyasi parti, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve partililer katıldı. - Bursa/ Gemlik

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kamalak: Yeni Anayasa Yapmak Milli Görüş'ün İşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement