Kasım Bostan: "Diğer Partilerin, Ülkenin Geleceğine İlişkin Öngörüleri ve Projeleri Yok" - Son Dakika
Politika

Kasım Bostan: "Diğer Partilerin, Ülkenin Geleceğine İlişkin Öngörüleri ve Projeleri Yok"

Kasım Bostan ile röportaj- Kasım Bostan'ın vatandaşlarla sohbeti AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, diğer partilerin, ülkenin geleceğine ilişkin öngörüleri ve projelerinin olmadığını belirterek, "AK Parti'nin 2023 ve 2071 hedefleri var" dedi.

21.05.2015 18:22

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Kasım Bostan ile röportaj- Kasım Bostan'ın vatandaşlarla sohbeti AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, diğer partilerin, ülkenin geleceğine ilişkin öngörüleri ve projelerinin olmadığını belirterek, "AK Parti'nin 2023 ve 2071 hedefleri var" dedi.Bostan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimlere kısa süre kala Balıkesir'in tüm ilçelerini, köylerini diğer aday arkadaşlarıyla dolaştıklarını, herkese ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.Vatandaşlara eski ve yeni Türkiye arasındaki farkı anlattıklarını dile getiren Bostan, Türkiye'nin eskiye dönmemesi için milletin, sandıkta, yeni Türkiye'ye sahip çakması, AK Parti'de birleşmesi gerektiğini vurguladıklarını anlattı.Seçimlerin, ülkenin birliği dirliği için ne kadar önemli olduğunu aktardıklarını ifade eden Bostan, şöyle konuştu: "Bu millet geçmiş dönemlerde çok sıkıntılar çekti. Birçok ortamlar gördü. İstikrarlı, güçlü bir hükümetin kurulması için herşeyi anlatmaya devam ediyoruz. İstikrarlı ve güçlü iktidar AK Parti'yle sağlanabilir, geçen 13 yılda bu görüldü. AK Parti, milletin içinden çıkmış, her noktada temsil edilen partidir. Milletin partisiyle ülke gelişebilir. Diğer partilerin, ülkenin geleceğine ilişkin öngörüleri, projeleri yok. AK Parti'nin 2023 ve 2071 hedefleri var. Milletin, Türkiye'yi dünya devletleri arasına sokmak için çalışan AK Parti'nin yanında olacağını biliyoruz. İnşallah 7 Haziran seçimleri, milletin yeni Türkiye'ye sahip çıktığını gösterecektir. AK Parti'nin sandıktan yüzde 50'lerle güçlü bir iktidar olarak çıkacağına inancım tam."Bostan, Balıkesir'in 20 ilçesine gittiğini, vatandaşlarla görüştüğünü belirterek, "Milletimizin zihnini bulandırarak, gerçekleri anlatarak değil de algı operasyonu üzerinden siyaset yürütüyorlar. Yeni Türkiye, gerçeklerle hareket ediyor. Millet, gördüğüne, yaşadığına, dokunduğuna inanıyor. Balıkesir'in de algı siyasetine değil, gerçek siyasete dokunabildiği siyasete yöneldiğini görüyorum" dedi.Türkiye'de milletin içinden çıkan, milletiyle bütünleşmiş liderler döneminde gerçek anlamında hizmet sunulduğunu vurgulayan Bostan, vesayet odaklarının kontrolüne geçen hükümetler döneminde ülkenin her zaman kaybettiğini söyledi.Milletin AK Parti'ye inandığını, güvendiğini dile getiren Bostan, muhalefet partilerinin, vesayet odaklarının güdümüne girmiş durumda olduğunu aktardı.Türkiye'nin 1982 darbe anayasasıyla yönetilmeyecek durumu geldiğini anlatan Bostan, "12 Eylül darbe anayasasının satır aralarında görev almış vesayet kurumlar var. Bu kurumların gerçek görevine dönmesinin zamanı geldi. Yeni bir anayasayı hazırlamak zorundayız. Bu millet yeni anayasayla çağdaş dünyaya entegre olabilir. Eski anayasayla Türkiye, bir yere gidemez. Bu seçimler, bir anlamda yeni anayasa seçimi olacaktır" diye konuştu.

Kasım Bostan: "Diğer Partilerin, Ülkenin Geleceğine İlişkin Öngörüleri ve Projeleri Yok"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kasım Bostan: 'Diğer Partilerin, Ülkenin Geleceğine İlişkin Öngörüleri ve Projeleri Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement