Kılıçdaroğlu, 2B Mağdurlarını Kürsüye Çıkardı - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, 2B Mağdurlarını Kürsüye Çıkardı

Kılıçdaroğlu, 2B Mağdurlarını Kürsüye Çıkardı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı'nın başında İstanbul Beykoz'da 2B mağduru olduğunu iddia eden vatandaşları kürsüye çıkarttı.

02.04.2013 14:30  Güncelleme: 14:47

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı'nın başında İstanbul Beykoz'da 2/B mağduru olduğunu iddia eden vatandaşları kürsüye çıkarttı.

CHP Grup Toplantısı'nda kürsüye gelerek, 2/B mağduru olduğunu söyleyen Hatice Köse isimli vatandaş, "Beykoz'da 2/B mağduruyum bu zamana kadar sesimizi kimseye duyuramadık ve sesimi duyurmak için buraya geldim. 60 senedir aynı mahallede duruyorum, ben işgalciymişim yeni öğrendim. Bu zamana kadar benim oyumdan, etimden, sütümden faydalandılar, niçin ben şimdi işgalci oldum. Beni kanser ettiler. Benim evim gecekondu ama bana saray. Beni bu yaştan sonra apartmanı hapsetmeyin. Edene de ben hakkımı helal etmiyorum. Bu anayasayı imzalayanlar, bana ekmeğimi haram ettiler. Ben yatağımda rahat uyuyamıyorum. Savaştan bizi Atatürk kurtardı, bu 2/B'den bizi kim kurtaracak?, bir Atatürk gerek. Ben çocuklarıma 2/B borcumu bırakıp ta gideceğim?" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, 2B Mağdurlarını Kürsüye Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement