Kılıçdaroğlu dakikalar içerisinde iki gaf birden yaptı - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu dakikalar içerisinde iki gaf birden yaptı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Zonguldak'ta düzenlediği Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Temsilcileri Buluşması'nda konuştu. Dakikalar içerisinde iki gafa birden imza atan Kılıçdaroğlu'nu partililer düzeltti.

13.01.2022 22:08  Güncelleme: 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'taki temasları kapsamında muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmasında iki gafa imza attı.

PEŞ PEŞE İKİ HATA

Zonguldak'ın kömür rezervini söylerken "1.5 milyon ton rezerve sahibiz." diyen Kılıçdaroğlu'nu partililer uyardı. Hatasını düzelten Kılıçdaroğlu, "1.5 milyar ton rezerve sahibiz. Affedersiniz, haklısınız" ifadelerini kullandı.

"UZUN HASAN'IN TOPRAKLARINDAYIZ"

Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında ise, " Uzun Hasan'ın topraklarındayız" sözleri ile ikinci kez hata yaptı. Yine partililer araya girince Kılıçdaroğlu, "Affederiniz, Uzun Mehmet'in topraklarındayız" diyerek hatasını düzeltti.

Kılıçdaroğlu dakikalar içerisinde iki gaf birden yaptı

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu dakikalar içerisinde iki gaf birden yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hüseyin Ermurat: Şimdi buna devlet teslim edilir mi bu birşey bilmez bunu dogrutacak birileri denk ki herseferinde bunun yanlış yapmayacağı tek şey PKK söz konusu olunca laf manevrası birde ekonomi lafı başka birşey bilmez açlıktan ölsem de sana oy değil günah mı vermem gider oyunu kargalara veririm 8 7 Yanıtla
  • bilal yavuz: Ya bu adam cidden nedir neyin nesi şaka gibi 8 5 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: c.başkanı adayı birde. daha konuşmayı bilmiyor. 8 4 Yanıtla
  • suna genç: her zaman halleri 2 5 Yanıtla
  • Sami Göksu: Geçen bir yorumda demiştim akıl tutulması mazallah yarın birgün altın madenine gider de 2 trilyon ton der ülkeleri başımıza bela eder ülke yönetecek sinizde bizde bakacaz hadi oradan Hagi oradan sizi gidiler 4 2 Yanıtla

Advertisement