Kılıçdaroğlu, İlhan ve Turhan Selçuk Kardeşleri Ölümlerinin Beşinci Yılında Andı - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, İlhan ve Turhan Selçuk Kardeşleri Ölümlerinin Beşinci Yılında Andı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İlhan ve Turhan kardeşlerinin ölümün beşinci yıl dönümü dolasıyla yaptığı açıklamada, "İlhan Selçuk’un penceresi ve Turhan Selçuk’un çizgileri hepimizi aydınlattı" dedi.

20.06.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İlhan ve Turhan kardeşlerinin ölümün beşinci yıl dönümü dolasıyla yaptığı açıklamada, " İlhan Selçuk'un penceresi ve Turhan Selçuk'un çizgileri hepimizi aydınlattı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İlhan ve Turhan Selçuk kardeşlerin ölümünün beşinci yılında Hacıbektaş'ta düzenlenen anma günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu açıklamasında, "İlhan Selçuk'un penceresi onun vefatıyla asla kararmadı. Hala bir güneş gibi aydınlık ve bizleri aydınlatmaya devam edecek. Çünkü İlhan Selçuk yürekli, tavizsiz, eziyetten, işkenceden yılmayan bir devrimciydi. Penceresi dün olduğu gibi bugün de bize yol gösterecek. Turhan Selçuk'un Abdülcanbaz'ı da beş yıldır babasız belki ama yetim ve öksüz kalmadı. Bugün bakıyorum, yurdun dört bir köşesinde genç, orta yaşlı, kıdemli Abdülcanbaz'lar Mustafa Kemal'in mirasını bekliyor, Gözlüklü Sami'lere Osmanlı Tokatını tattırıyor, Cumhuriyet'e ve aydınlanmaya Kurtuluş Savaşı ruhu ile sahip çıkıyor. İlhan ve Turhan Selçuk kardeşleri ölümlerinin beşinci yılında saygı ve sevgiyle anıyorum. Biliyorum ki, isimleri ve eserleri ölümsüzdür" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, İlhan ve Turhan Selçuk Kardeşleri Ölümlerinin Beşinci Yılında Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement