Kılıçdaroğlu'nu Zora Sokacak Açıklama - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'nu Zora Sokacak Açıklama

Kılıçdaroğlu\'nu Zora Sokacak Açıklama

Kaçırılan AK Parti Hakkari il başkanı için kendisinden yardım istendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu'na yalanlama geldi.

05.09.2012 13:16  Güncelleme: 13:56

Hakkari'de PKK'lılar tarafından kaçırılan AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdülmecit Tarhan'ın kardeşi Ramazan Tarhan, CHP'den yardım istediği yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıklayarak, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beni aradı" şeklinde konuştu.

Gazetecilerin bu konuyu sorması üzerine Kılıçdaroğlu, konuyu daha önce televizyon önünde açıkladığını belirtti.

KILIÇDAROĞLU 'BENİ ARADILAR' DEMİŞTİ

Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ta partisinin il başkanlığında basın mensuplarının sorularını cevaplamıştı.

Kılıçdaroğlu, PKK tarafından kaçırılan AK Parti Hakkari İl Başkanı'nın kardeşinin kendisinden yardım istemesiyle ilgili olarak ise "CHP kimin derdi, kimin sorunu varsa onlarla ilgilenir. Onun partisine onun kimliğine, onun inancına bakmaz. Türkiye'de yaşıyorsa, bizim vatandaşımızsa bir derdi varsa, onun derdine çözüm üretmek CHP'nin görevidir.

Hakkari'den aradılar, bir sorunla karşılaştıklarını, abisinin kaçırıldığını söylediler. İktidardan değil de ana muhalefet partisinden yardım isteme noktasında bu bizim en azından daha sağduyulu olduğumuzu gösterir. Toplumun derdini, kişilerin derdine çözüm ürettiğimizi, onlara güven verdiğimizi gösterir.

Bu ülkede hapishanelerde yaşayanların, çiftçilerin, esnafın, sanayicinin sorunlarıyla biz ilgileniyoruz. Bu ülkede ciddi bir iktidar boşluğu vardır. AKP ülkeyi yönetemez konuma gelmiştir. Artık güven vermiyor AK Parti Hükümeti. Sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu'da ve uluslar arası arenada da güven vermiyor." demişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'nu Zora Sokacak Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement