Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştığı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlunun CHP'den aday adayı olacağı iddia edildi - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştığı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlunun CHP'den aday adayı olacağı iddia edildi

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14. yıl dönümünde oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı "Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanıbaşımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır" notuyla paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla gündeme gelen Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun CHP Sivas 1. Sıra Milletvekili aday adayı olacağı iddia edildi.

26.03.2023 10:52  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14. yıl dönümünde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"FATİH FURKAN YANI BAŞIMDAN AYIRMAYACAĞIM BİR YOL ARKADAŞIMDIR"

Muhsin Yazıcoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı tweet'leyen Kılıçdaroğlu şunları yazdı; "Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 14. yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanı başımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır" dedi. Kılıçdaroğlu devamında "Merhum Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmayı birlikte sonuca vardıracağız" diye belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştığı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlunun CHP'den aday adayı olacağı iddia edildi

"CHP'DEN ADAY ADAYI OLUYOR" İDDİASI

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Sivas 1. Sıra Milletvekili aday adayı olacağı siyaset kulislerinde yine konuşulmaya başladı.

Kılıçdaroğlu\'nun fotoğrafını paylaştığı Muhsin Yazıcıoğlu\'nun oğlunun CHP\'den aday adayı olacağı iddia edildi

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştığı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlunun CHP'den aday adayı olacağı iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Mirac Hakan: Utanması olsa chp adını duydumu defol der babasının kemiklerini sızlatmaz inşallah 105 76 Yanıtla
  • Uğur Yazıcı: Bir garip Dümen dönüyor ama bakalım kokusu ne zaman çıkacak!!!!! 140 14 Yanıtla
  • astragan: herkes şahsına yakışanı yapar. o yola girerse dönüş yapınca asla baş tacı edilmemelidir. 120 29 Yanıtla
  • Alper006 : Eğer bu gerçek ise Muhsin başkan bugünler iyiki görmemiş yazılacak çok şey varda değer mi 104 43 Yanıtla
  • astragan: birlikte demirtaşı, apoyu, fetöcüleri çıkarırlar. babasının oğlu olmak iş değil, babasının yolundan gidiyorsa babası en baştan yanlış yoldaymış o zaman. 98 37 Yanıtla
  • Oguzhan Dabanli: babasini kim oldurmus kim uzerini ortmus... yargilamadan once biraz dusunun bence... 81 51 Yanıtla
  • Ahmet eren Kacmaz: Şaçırmam ama babadın davasına hiçe saymış babasının düşmanıyla dost olmuştur derim aynısı rahmetli sinan ateş eşide yaptı. Hayırdı nezamandır ülkücüler chp dem aöan diler olmuşlar. Demekki kurt postune girmiş konunlarmış 85 44 Yanıtla
  • Alper006 : Kılıçdaroğlu yapmadığın tek bir şey kaldı demirtaş'ı Diyarbakır'dan vekil adayın yapmak 67 44 Yanıtla
  • Biyo Art: Babanın kemiklerini sızlatıyorsun babanı zindanlarda süründürenlerle kolkolasın. Ahirette nasıl yüzüne bakacaksın yazıklar olsun 57 17 Yanıtla
  • zoro beyi: Dostları sessiz Kılıçdaroğlu hesap soruyor sende haklısın boş en kafa 11 17
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu
    09:29 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin ile birlikte iftara katıldı.

  • Hakkari Valisi Ali Çelik, Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu
    09:28 Hakkari Valisi Ali Çelik, Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu

    Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle düzenlenen iftar programında şehit aileleriyle bir araya geldi. Programda Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve Vali Çelik günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Vali Çelik, şehitleri rahmetle ve minnetle anarak onları yad etti. İftar programında Vali Çelik, şehit aileleriyle ayrı ayrı görüştü.

  • Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit Hamit Şahin'in ailesiyle iftar sofrasında buluştu
    09:24 Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit Hamit Şahin'in ailesiyle iftar sofrasında buluştu

    Bölücü terör örgütünün İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirdiği saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Hamit Şahin'in ailesiyle iftar sofrasında bir araya gelen Vali Mustafa Eldivan, şehitlere minnet ve vefa borcumuz olduğunu belirtti. Eldivan, şehit ailesiyle sohbet ettikten sonra ziyaretini sonlandırdı.

  • Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı
    09:24 Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı

    Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında haftalık asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, geçen hafta meydana gelen olayların analizi yapıldı ve başarılı operasyonlar değerlendirildi.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 zanlı gözaltına alındı
    09:23 Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 zanlı gözaltına alındı

    Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışma başlattı. Operasyon kapsamında 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin örgüte karşı muhalif gördükleri kişileri tehdit ettiği, örgüt lehine slogan attığı ve terör örgütü propagandası yaptığı tespit edildi. Operasyonda 1 ruhsatsız tabanca, 23 adet fişek, 1 ruhsatsız av tüfeği ve örgütsel dijital materyal ele geçirildi.

  • Kemalpaşa'da Gaziler ve Şehit Aileleri Onuruna İftar Programı Düzenlendi
    09:16 Kemalpaşa'da Gaziler ve Şehit Aileleri Onuruna İftar Programı Düzenlendi

    Kemalpaşa ilçesinde yaşayan gaziler ve şehit aileleri için iftar yemeği programı düzenlendi. Kaymakam Musa Sarı, devletin desteklerini dile getirirken, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Programa ilçe jandarma komutanı, ilçe emniyet müdürü ve dernek başkanı da katıldı.

  • Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı
    09:15 Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 2 cep telefonu, 2 sim kart ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • Kırıkkale'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi İftar Programı
    09:14 Kırıkkale'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi İftar Programı

    Kırıkkale'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi.

  • Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı
    09:09 Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada cep telefonları, sim kartlar ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • Samsun Valisi Orhan Tavlı, Şehit Ailelerinin ve Gazilerin Yanlarında Olmayı Borç Biliyor
    08:56 Samsun Valisi Orhan Tavlı, Şehit Ailelerinin ve Gazilerin Yanlarında Olmayı Borç Biliyor

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olmayı ve rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak gördüklerini ifade etti. Vali Tavlı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi ve onlara şükranlarını iletti.

  • İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı
    08:46 İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı

    İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Okan Er ve diğer 3 ilçe yöneticisi, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 yönetici, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.


Advertisement