Kılıçdaroğlu: Genel Başkanım Erdal İnönü'yü, Aramızdan Ayrılışının 15. Yıl Dönümünde Saygı ve Rahmetle Anıyorum - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu: Genel Başkanım Erdal İnönü'yü, Aramızdan Ayrılışının 15. Yıl Dönümünde Saygı ve Rahmetle Anıyorum

Kılıçdaroğlu: Genel Başkanım Erdal İnönü\'yü, Aramızdan Ayrılışının 15. Yıl Dönümünde Saygı ve Rahmetle Anıyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Değerli bilim ve siyaset insanı, Genel Başkanım Erdal İnönü'yü, aramızdan ayrılışının 15. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

31.10.2022 13:19  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Değerli bilim ve siyaset insanı, Genel Başkanım Erdal İnönü'yü, aramızdan ayrılışının 15. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal İnönü'nün ölüm yıl dönümü nedeniyle bugün sosyal medya hesabında bir anma mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle:

"Türk siyasi tarihimizin değerli isimlerinden; hoşgörüsü, samimiyeti ve uzlaşmacı yönüyle gönüllerde taht kuran değerli bilim ve siyaset insanı, Genel Başkanım Erdal İnönü'yü, aramızdan ayrılışının 15. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu: Genel Başkanım Erdal İnönü'yü, Aramızdan Ayrılışının 15. Yıl Dönümünde Saygı ve Rahmetle Anıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement