Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Ahmet Sarıgül ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Söğüt, gençlere AK Parti'nin heyecanı ve azmi ile itici güç olduklarını belirterek, gençlerden aldıkları enerjinin kendilerine güç verdiğini söyledi.

03.11.2023 11:28  Güncelleme: 11:29

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "AK Parti büyük bir aile. Sizler de bu ailenin heyecanı ve azmi ile itici gücüsünüz. Sizlerden aldığımız enerji bizlere güç veriyor" dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Ahmet Sarıgül ve oluşturduğu yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçe Gençlik Kolları'nın toplantısına katılan Başkan Söğüt, "AK Parti büyük bir aile. Sizler de bu ailenin heyecanı ve azmi ile itici gücüsünüz. Sizlerden aldığımız enerji bizlere güç veriyor. Bu güçle de hep birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya, eser siyasetini gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Şener Söğüt konuşmasının ardından gençlere ilçede yapılan ve yapımı devam eden çalışmalarla ilgili olarak da bilgiler verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement