Küfürlü paylaşım, Zafer Partili büyükşehir adayını çılgına çevirdi - Son Dakika
Politika

Küfürlü paylaşım, Zafer Partili büyükşehir adayını çılgına çevirdi

Küfürlü paylaşım, Zafer Partili büyükşehir adayını çılgına çevirdi

Zafer Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Tatar, sosyal medyada iki anonim hesapla tartıştı. Tatar, küfürlü paylaşıma "Diyarbakır belediye başkanı seçildiğimde ananı avradını Diyarbakır genelevine kadrolu olarak işe alıp Türk milletinin hizmetine sunacağım. Sana sözüm olsun. Seçilmediğim takdirde dağdaki genelevde stajyer olarak işlerine devam etmek zorunda kalacaklar." diyerek yanıt verdi. Tatar ayrıca açık adresini ve cep telefonu numarasını da paylaştı.

14.03.2024 20:14  Güncelleme: 20:19

Zafer Partisi'nden 31 Mart'taki yerel seçimlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mahmut Tatar, sosyal medya hesabından 2 kişiyle tartıştı.

ÖNCE ATATÜRK'E, SONRA DA ZAFER PARTİLİ TATAR'A KÜFRETTİ

Atatürk'e küfreden bir kullanıcı, "Kendi milletini satan karısını da satar. Böyle adamdan kimseye fayda gelmez. Bu Mahmut karısını da satıyor" diyerek Tatar'a küfretti. Tatar ise "Hangi genelevde doğdun onu söyle" şeklinde karşılık verdi.

Küfürlü paylaşım, Zafer Partili büyükşehir adayını çılgına çevirdi

KÜFÜRLERE SERT SÖZLERLE YANIT VERDİ

Bir başka anonim hesap ise, benzer sözlerle Tatar'ı tahrik etmeye devam etti. Bunun üzerine Tatar, "Diyarbakır belediye başkanı seçildiğimde ananı avradını Diyarbakır genelevine kadrolu olarak işe alıp Türk milletinin hizmetine sunacağım. Sana sözüm olsun. Seçilmediğim takdirde dağdaki genelevde stajyer olarak işlerine devam etmek zorunda kalacaklar." ifadeleriyle küfürlere karşılık verdi.

Küfürlü paylaşım, Zafer Partili büyükşehir adayını çılgına çevirdi

ADRESİNİ VE TELEFON NUMARASINI PAYLAŞTI

Zafer Partili Tatar ayrıca, sosyal medyadan kendisine küfredenlere açık adresini ve cep telefonu numarasını paylaşarak, "Yazarak olmaz bu işler oğlum. Güvendiğin ağa babalarını da al gel." dedi.

Küfürlü paylaşım, Zafer Partili büyükşehir adayını çılgına çevirdi
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika Küfürlü paylaşım, Zafer Partili büyükşehir adayını çılgına çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Sabri Mercan: Provake sözlere kanmamak gerekiyor bazen. Sayın Tatar’a geçmiş olsun. 111 36 Yanıtla
    Beytullah Hızlı: Sayın tatarmı :dd Adamın tüm söyledikleri doğru niye ağladınız bu kadar 58 55
  • Koray Aksu: Şunu unutmayın karşısındakiler ağar cümleler kurmuş başkana ve başkan da her normal insan gibi namuslu vatan evladı gibi cevap vermiş ben olsam fazlasını söylerdim başkanı tebrik ediyor ve bundan sonra takip edeceğimi söylüyorum adam gibi adammış 57 24 Yanıtla
  • Biyo Art: İbretlik. Gülermisin ağlarmısın 69 10 Yanıtla
  • Gursel kalen: Diyarbakır gibi büyük bir şehire belediye başkanlığı adaylığını koymuş bir kişinin neyin nesi olduğu beli olmayan bir soytarıyı mahtab alıp sokak kabadayıları gibi karşılık vermesi kendisini küçültür. 34 38 Yanıtla
  • Ali Arslan: Harbi delikanlı adammış ama sakinlik efendilik daha meziyettir sayın başkan adayı. 45 14 Yanıtla
  • Hakim ATMACA: Bu kuduzlara oy verenin ruh hali nasıl 8 18 Yanıtla
    Necati Kaya: Ne o seninde gocunduğun bir durum var galiba Hakim Atmaca . 18 6
  • Ali murat Çetinkaya: bu tatar dediginiz adamın digerlerinden farkı yok bir belediye başkan adayına yakışmamış bu küfürler birde bu günler tehlikeli günler seçim arenası 1 3 Yanıtla
  • Hakim ATMACA: Hepsi Mide bulandırıcı 1 2 Yanıtla

Advertisement