Kütahya Valisi Musa Işın, Emniyet Teşkilatıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Kütahya Valisi Musa Işın, Emniyet Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Kütahya Valisi Musa Işın, Emniyet Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Kütahya Valisi Musa Işın, il ve ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı emniyet amirleri, şube müdürleri ve polis memurlarıyla bir araya gelerek emniyet teşkilatının çalışmalarını takdir etti. Vali Işın, Kütahya'nın huzur ve güven şehri olduğunu vurgulayarak, emniyet ve asayişin devam etmesi için gayretin artırılmasını istedi. Milletin can ve mal güvenliğinin en önemli mesele olduğunu belirten Vali Işın, herhangi bir kötü niyetin Kütahya'da hareket etmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

08.11.2023 16:18

Kütahya Valisi Musa Işın, il ve ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı emniyet amirleri, şube müdürleri ve polis memurlarıyla bir araya geldi. Polisevinde düzenlenen programda Işın, emniyet teşkilatını çalışmalarından dolayı takdir etti ve uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Kütahya'nın huzur ve güven şehri olduğunun altını çizen Vali Işın, "Her ne kadar ilimiz emniyet ve asayiş açısından diğer illere göre daha huzurlu bir il ise de bu huzuru bozabilecek her türlü hadisenin zuhur etme ihtimali de vardır. Bu nedenle ilimizin emniyet ve asayişini temin etme konusunda bugüne kadar gösterdiğiniz gayreti artırarak devam etmesini istirham ediyoruz" dedi.

"En önemli meselemiz milletin can ve mal güvenliğini sağlamaktır" diyen Vali Işın, bu konuda hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğini belirterek şunları söyledi: "İster emaresi olsun ister olmasın herhangi bir kötü niyetin dahi Kütahya'da hareket etmesine asla izin vermeyeceğiz." - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kütahya Valisi Musa Işın, Emniyet Teşkilatıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement